image
Sursa foto: Profimedia

„Revoluție” la Chelsea! 7 vedete ale londonezilor, OUT din vară

Chelsea s-a numărat printre echipele cele mai active pe piața transferurilor în vara trecută.

Londonezii au plătit aproximativ 462 de milioane de euro pentru a aduce nu mai puțin de 12 jucători noi pe Stamford Bridge.

După ce au transferat o întreagă echipă în urmă cu doar 8 luni, oficialii lui Chelsea sunt pregătiți să se despartă de 7 fotbaliști. Însă, potrivit ultimelor informații, în locul celor care vor pleca, vor fi aduși alți jucători ”cu nume” sub comanda tehnicianului Mauricio Pochettino (52 de ani).

Potrivit jurnaliștilor englezi de The Sun, Chelsea vrea să vândă în perioada de mercato a verii 7 jucători, iar aceștia sunt Raheem Sterling (29 de ani, extremă), Conor Gallagher (24 de ani, mijlocaș), Robert Sanchez (26 de ani, portar), Marc Cucurella (25 de ani, fundaș), Trevoh Chalobah (24 de ani, mijlocaș), Armando Broja (22 de ani, atacant) și Thiago Silva (39 de ani, fundaș).

Robert Sanchez, unul dintre fotbaliștii enumerați anterior, a fost transferat de Chelsea chiar în vara trecută, de la Brighton, pentru suma de aproximativ 29 de milioane de euro. Însă, portarul iberic a fost o lungă perioadă accidentat la genunchi, iar, când a fost apt din punct de vedere fizic, nu i-a impresionat pe oficialii lui Chelsea.

Printre jucătorii aflați ”pe lista neagră” la Chelsea se numără și Thiago Silva, care, în decursul acestui sezon, a intrat într-un conflict cu tehnicianul Mauricio Pochettino.

În locul celor 7 jucători pe care Chelsea vrea să-i vândă ”de urgență” în vară, londonezii sunt pregătiți să aducă alți fotbaliști cu nume. Printre cei mai curtați jucători de ”The Blues” sunt Lautaro Martinez (de la Inter Milano) și Victor Osimhen (de la Napoli).

Însă, rămâne de văzut dacă Chelsea va convinge cele două staruri să sosească pe Stamford Bridge în sezonul următor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: