image
Sursa foto: Profimedia

Brazilia, gata să înceapă negocierile cu Ancelotti: "Unul dintre cele mai mari contracte din istorie"

Carlo Ancelotti (63 de ani) reprezintă una dintre țintele naționalei Braziliei pentru postul de selecționer, însă tehnicianul celor de Real Madrid vrea să își ducă la final contractul valabil până în 2024.

Naționala Braziliei, care a rămas fără selecționer după turneul final din Qatar, îl are ca favorit pe Ancelotti, însă misiunea de a-l aduce pe tehnicianul italian nu este una deloc ușoară. Cu toate acestea, sud-americanii sunt optimiști că îl pot convinge pe italian cu "unul dintre cele mai mari contracte din istoria fotbalului", anunță publicația Goal.

Confrorm sursei, reprezentanții Federației Braziliene urmează să vină cu o ofertă concretă la începutul lunii iunie. Totodată, sud-americanii sunt gata să facă și un efort considerabil pentru Ancelotti, astfel că sunt dispuși să îl mai aștepte pe antrenor încă un an, în cazul în care nu va putea fi convins să plece acum de la Real Madrid.

Planul brazilienilor este însă unul ferm îl vor pe Carlo Ancelotti pe banca Braziliei la Cupa Mondială din 2026, care va avea loc în Statele Unite ale Americii.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: