image
Sursa foto: cotidian.ro

Orban: Andrei Năstase, unica șansă pentru Chișinău la o administrație corectă, proiecte solide și servicii de calitate

Andrei Năstase este singura șansă pentru ca locuitorii Chișinăului să aibă o administrație cinstită, corectă, prietenoasă cu cetățenii, o administrație care să ofere proiecte solide, servicii de calitate, o administrație care este oricând gata să asculte nevoile reale ale cetățenilor.

Sunt declarațiile președintelui Partidului Național Liberal din România, Ludovic Orban, și au făcute la lansarea programului electoral propus de Andrei Năstase pentru Primăria Capitalei.

Liderul PNL și-a reiterat susținerea pentru candidatul unic al forțelor proeuropene și antioligarhice.

„Ca președinte al PNL sunt alături de Andrei Năstase, de Maia Sandu și de toți oamenii de bună credință care se luptă să ofere locuitorilor RM șansa la o viață normală, decentă și șansa la prosperitate, garanția unui drum european în care fiecare locuitor al RM să ajungă să trăiască așa cum trăiesc locuitorii națiunilor europene. Știu cu Andrei Năstase a pornit într-o bătălie grea, într-o bătălie în care trebuie să înfrunte adversari care nu se dau în lături de la nimic, care sunt în stare să mintă, să manipuleze, care sunt în stare să ofere nu o viață mai bună cetățenilor, ci să ofere doar minciuni și promisiuni fără nicio acoperire”, a declarat Ludovic Orban.

Totodată, politicianul român a ținut să accentueze că apartenența la PPE este o garanție de sprijin pentru toate proiectele pe care le va iniția Andrei Năstase pentru locuitorii Chișinăului.

„Platforma DA, Partidul Acțiune și Solidaritate sunt partenerii noștri. Suntem împreună în cea mai puternică familie europeană, familia Partidului Popular European, care reprezintă o garanție de sprijin pentru toate proiectele pe care le va iniția Andrei Năstase pentru locuitorii Chișinăului. Îi urez succes, un succes care va fi al fiecărui locuitor bine intenționat al Chișinăului. Și nu uitați când intrați în cabina de vot, nu vă vede nimeni decât Dumnezeu”, a conchis Ludovic Orban.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: