image
Sursa foto: Profimedia

Ofertă impresionantă pentru Robert Lewandowski

Robert Lewandowski (35 de ani) a semnat cu Barcelona în 2022 un contract valabil până în vara anului 2026, cu opțiune de prelungire pentru încă un an.

Pe parcursul carierei, Robert Lewandowski a fost mereu una dintre țintele granzilor din Europa. Recent, chiar Nasser Al-Khelaifi, președintele lui PSG, a mărturisit că a vrut să îl aducă pe Parc des Princes.

Potrivit cotidianului spaniol SPORT, atacantul polonez Robert Lewandowski este unul dintre jucătorii cu nume pe care conducătorii cluburilor din Arabia Saudită vor să-l transfere din vară.

Chiar dacă este fericit la Barcelona și a anunțat acest lucru de fiecare dată, lucrurile s-ar putea odată cu o ofertă impresionantă venită din Arabia Saudită.

Un caz asemănător a fost cel al francezului Karim Benzema, care deși mai avea contract încă un an cu Real Madrid, a ales să semneze cu Al-Ittihad din Arabia Saudită. Karim Benzema petrecuse 14 ani la gruparea de pe Santiago Bernabeu.

Robert Lewandowski a fost transferat de Barcelona anul trecut și deja și-a pus amprenta la clubul catalan.

El a ajutat Barcelona să câștige La Liga în sezonul trecut, după ce a înscris 23 de goluri și a pasat decisiv de șapte ori. De asemenea, el a punctat și în victoria din Supercupa Spaniei, contra lui Real Madrid, scor 3-1.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: