Berbec

Este o zi care vine cu destul de multe riscuri, mai ales la serviciu, în relația cu superiorii. Conflictele pot să apară din nimic, la fel și excesele de autoritate.

Taur

Sunt posibile adevărate confruntări, din cauza unor diferențe de păreri pe care le-ai putea rezolva cu puțin mai multă răbdare.

Gemeni

Ai putea fi martorul unor discuții aprinse între prieteni sau rude. Vei vedea că nu e cazul să te amesteci, pentru că oricum nu poți schimba nimic.

Rac

Va trebui să alegi pe ce anume te concentrezi, nu merge să te amesteci în mai multe și să te risipești. Acesta este și motivul pentru care trebuie să repeți anumite treburi.

Leu

Poate că vor apărea destul de multe situații supărătoare, dar nu îți este de nici un folos să le dai prea multă importanță.

Fecioară

Cei dragi ar putea deveni ținta unor reproșuri exagerate și bine ar fi să temperezi orice pornire de acest fel, ca să nu fii nevoit să repari mai târziu ce-ai stricat.

Balanță

De la o simplă divergență de păreri în cuplu se poate ajunge la mult mai mult. Motivele nu sunt importante, mai mult contează ce vei face tu.

Scorpion

Poți să provoci tensiuni care se vor amplifica de la un moment la altul și să strici, în acest fel, relații care au rolul lor în viața ta.

Săgetător

Există riscul să refuzi solicitarea cuiva drag, deși îți vei da seama, după un timp, că a fost un gest incorect și nejustificat.

Capricorn

Este inutil să negociezi ceva cu membrii familiei. Mai bine lasă pe altă zi, când tu vei fi mai puțin rigid, iar ei vor fi mai binevoitori cu tine.

Vărsător

Poți ajunge foarte ușor la conflicte cu cei din anturajul apropiat, iar după ce trece furtuna, să nu știi de ce și cum s-a ajuns atât de departe.

Pești

Este posibil să apară un obstacol în calea unui proiect la care ții foarte mult. Va trebui să te adaptezi – de preferință, fără să te consumi cu sentimentele negative.