image
Sursa foto: Profimedia

A venit replica lui Antonio Conte pentru Richarlison

Richarlison (25 de ani) a avut un discurs extrem de dur la finalul meciului cu AC Milan, 0-0, în urma căruia Tottenham a părăsit UEFA Champions League, 0-1 scor general.

Atacantul brazilian a transmis că are un sezon ”de rahat” și l-a criticat pe Antonio Conte pentru că l-a lăsat din nou pe banca de rezerve, iar replica antrenorului italian nu s-a lăsat așteptată.

La două zile de la meciul retur cu AC Milan, Antonio Conte a susținut o conferință de presă, în care a avut și reacția după afirmațiile lui Richarslison.

”În primul rând, cred că nu m-a criticat pe mine, am văzut interviul. A zis că a avut un sezon de rahat și are dreptate. Sezonul pe care l-a făcut nu a fost deloc bun. A avut multe accidentări, a jucat și a marcat în Champions League, apoi s-a dus la Cupa Mondială, a avut altă accidentare.

El n-a marcat mai deloc pentru noi. Dacă va merita să joace, îi voi da șansa. A greșit cu acest interviu. Când vorbești doar despre tine și nu despre echipă, ești egoist.

Mereu le spun jucătorilor că, pentru a construi ceva important și pentru a câștiga trofee, trebuie să fim un grup. Richarlison a făcut o greșeală și și-a prezentat scuzele”, a spus Antonio Conte, citat de Mirror.

Richarlison, fotbalist care a costat-o pe Tottenham 58 de milioane de euro în vară, a evoluat în 25 de meciuri în acest sezon și a marcat doar două goluri, ambele în grupele UEFA Champions League, marcate cu Marseille, în luna septembrie!

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: