image
Sursa foto: Profimedia

Juventus pregătește primul transfer al iernii. Starul de la Manchester City care ar putea ajunge la Torino

Kalvin Phillips (28 de ani) a fost cumpărat de Manchester City de la Leeds United, în vara lui 2022, în schimbul sumei de 50 de milioane de euro.

Mijlocașul nu a avut prestații consistente pentru formația lui Pep Guardiola și este destul de posibil să plece de pe Etihad în perioada de mercato din această iarnă.

Gazzeta dello Sport relatează că directorul sportiv al celor de la Juventus, Cristiano Giuntoli, are programată o întâlnire cu oficialii lui Manchester City în următoarea perioadă.

Publicația italiană susține că întrunirea ar urma să fie chiar în această săptămână pentru că ”Cetățenii” vor pleca în Arabia Saudită pentru Campionatul Mondial al Cluburilor, după meciul cu Crystal Palace din weekend.

”Phillips este acum oficial pe piață. Juventus știe că are la îndemână o întărire low-cost pentru mijlocul terenului, dacă ar decide să îl transfere pe englez. Astfel, va amâna investiții mai scumpe până la vară.

Juventus vrea să înțeleagă condițiile și fezabilitatea transferului, care ar să fie un împrumut de șase luni cu o opțiune de cumpărare pentru iulie. Există și îndoieli privind numele lui Phillips.”, a titrat presa italiană.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: