image
Sursa foto: Profimedia Images

Medicii au descoperit un prezervativ în plămânii unei tinere; Cazul este unic în lume

Medicii au descoperit un caz unic în lume, după ce au operat o tânără profesoară în vârstă de 27 de ani şi au găsit un prezervativ în plămânii femeii care, de câteva luni, era tratată pentru tuberculoză.

Tânăra a început să aibă tuse şi febră, iar timp de patru luni a urmat un tratament prescris de medici cu antibiotice. Ulterior, ea a fost testată pentru tuberculoză, iar rezultatul a fost negativ.

În ciuda tuturor testelor şi antibioticelor, tânăra a continuat să tuşească şi să facă, ocazional, febră, astfel că a fost internată într-un spital, transmite Antena 3.

Medicii au decis să îi facă o radiografie la plămâni, moment în care au descoperit o leziune la nivelul unuia dintre plămâni. În urma unor investigaţii suplimentare, specialiştii au descris leziunea ca fiind o "structură asemănătoare unui sac" ce se afla în bronhii şi au operat-o de urgenţă pe tânăra de 27 de ani.

În timpul intervenţiei chirurgicale, medicii au făcut descoperirea unică în lume: tânăra avea în plămâni un prezervativ, descompus parţial.

Cazul a fost documentat şi publicat în National Library of Medicine.

Ulterior, medicii au aflat că prezervativul a ajuns în plămânii tinerei în timpul unei partide de sex oral, despre care femeia şi-a amintit că, la un moment dat, a început să strănute şi să tuşească puternic, fără însă să îşi dea seama că a inhalat prezervativul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: