image
Sursa foto: satulgerman.md

„Satul German” anunță tranșa III a lucrărilor de construcție

„Satul German” a început de săptămâna aceasta lucrările de construcție la locuințele din tranșa III. Este vorba, în principal, despre 9 blocuri de locuit, fiecare cu câte 6 etaje. În paralel, dezvoltatorul continuă lucrările de construcție la clădirile cu apartamente și casele individuale deja ridicate, la clădirile școlii, grădiniței și hotelului, dar și la infrastructura de transport a cartierului.

Anul 2024 este unul important pentru “Satul German”. În afară de focusarea pe lucrările de construcție la tranșa III, dezvoltatorul pregătește și darea în exploatare a blocurilor de locuit construite în tranșa I, conform planului anunțat inițial. Își va deschide ușile până la final de an și Centrul de Fitness.

Tot în acest an urmează să fie încheiate lucrările de construcție a clădirii hotelului. Acum câteva zile, ACCOR, rețeaua hotelieră împreună cu care dezvoltatorul Ceslav Ciuhrii construiește ibis Styles în “Satul German”, a validat cu succes hotelul.

“Începerea lucrărilor la tranșa III este un capitol foarte important și ne vom concentra la maxim în această direcție. Ne-am propus câteva obiective principale pentru acest an pe care suntem încrezători că le vom atinge. Și mă bucur că suntem cu fiecare zi tot mai aproape de îndeplinirea scopului nostru, că avem în față o perioadă cu multe noutăți și evenimente frumoase, cu multe tăieri de panglici, uși deschise și chei înmânate. Desigur, avem mult de lucru în continuare. Avem o strategie a pașilor mici, dar siguri, de la care nu deviem. Dar avem și o comunitate tot mai mare și tot mai unită”, a spus dezvoltatorul proiectului, Ceslav Ciuhrii.

“Satul German” este un cartier de tip european construit, de la zero, pe bulevardul Dacia, la ieșirea din Chișinău. Se întinde pe o suprafață de 800 mii mp și va avea 38 de blocuri de locuit cu până la șase etaje și 800 de vile. Este considerat cel mai mare proiect imobiliar din Moldova din ultimii 30 de ani, cu o capacitate de circa 5000 de locuitori. Cartierul este atractiv nu doar pentru dimensiunea sa, arhitectură, stil sau zonă ecologică și liniștită unde este situat, dar și pentru că va avea cea mai bogată infrastructură, cu bulevarde și străzi largi, cu trotuare spațioase și rețea largă de piste pentru bicicliști, dar și cea mai bogată infrastructură socială: școală, grădiniță, spital etc. Mai multe informații despre proiect, tipurile de locuințe și oferte găsiți la Departamentul Vânzări — +373 22 99 11 11, email — [email protected].

Noutăţile partenerilor

comentarii: