image
Sursa foto: Jurnal.md

VIDEO: Fermierii vor protesta astăzi în PMAN: Circulația ar putea fi afectată pe mai multe străzi, anunță Poliția

Agricultorii vor protesta astăzi în capitală, în pofida unei noi runde de discuții cu prim-ministrul și cu ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare. Astfel, Inspectoratul General al Poliției informează că aceștia intenționează să intre în Chișinău în jurul orei 10.00, pe străzile Muncești, Calea Orheiului și șoseaua Hâncești.

Ulterior, mai multe unități de tehnică agricolă se vor deplasa spre Piața Marii Adunări Naționale, unde este preconizată acțiunea de protest.

Jurnal.md

În context, Poliția solicită atât participanților la proteste, cât şi tuturor cetăţenilor să manifeste înţelegere faţă de măsurile de ordine şi siguranţă publică, să respecte Legea și indicaţiile forţelor de ordine, astfel încât acțiunile să se desfăşoare în condiţii optime.

Potrivit Poliției, circulația ar putea fi afectată pe mai multe străzi din capitală, iar în acest sens conducătorii auto sunt îndemnați să evite deplasarea pe următoarele tronsoane:

1. Str. Calea Orheiului - str.Tudor Vladimirescu - bd. Grigore Vieru - str. G. Bănulescu - Bodoni - PMAN.

2. Str. Muncești - bd. Iu.Gagarin - str. C.Negruzzi - bd. Ștefan cel Mare și Sfânt - PMAN.

3. Șoseaua Hâncești - str. Gh. Asachi - str. A. Pușkin - PMAN.

Totodată, Poliția informează că pentru miercuri, 21 iunie, este preconizată deplasarea mai multor unități de tehnică agricolă din PMAN pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, până la sensul giratoriu din strada Calea Ieșilor cu revenirea ulterioară în PMAN.

Astfel, mai multe echipaje ale Poliției vor însoți coloanele fermierilor pentru a asigura ordinea publică și fluidizarea traficului.

Poliția îndemnă atât organizatorii, cât și participanții să dea dovadă de responsabilitate și să nu admită încălcări.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: