image
Sursa foto: Getty Images

Ea e femeia din spatele succesului lui Modric: Cum arată soţia noului Balon de Aur

Se spune că în spatele fiecărui bărbat de succes stă o femeie puternică. Aşa se întâmplă şi în cazul lui Luka Modric, cel mai bun fotbalist din lume în 2018. Soţia sa, Vanja, nu doar că i-a fost mereu aproape, dar s-a transformat şi în agentul său.

La o zi după ce croatul a devenit Balonul de Aur, englezii au descoperit lucruri interesante despre transferurile sale la cele două formaţii care i-au marcat cariera, Tottenham şi Real Madrid. Soţia sa a intermediat mutările, ea fiind creierul din spatele finanţelor familiei.

"Vanja e femeia puternică din spatele lui Luka Modric. Ea a fost crierul din spatele transferurilor croatului la Tottenham, apoi la Real Madrid", scrie presa britanică.

Modric s-a căsătorit cu Vanja Bosnic în mai 2010, în Zagreb, după patru ani de relaţie. La doi ani distanţă, cei doi au avut primul copil, pe Ivano. Ulterior, cuplul a fost binecuvântat cu două fetiţe, Ema (născută în 2013) şi Sofia (născută în 2017).

Din punct de vedere al apariţiilor media, cuplul este unul atipic. Extrem de timid, Luka preferă să îşi petreacă timpul liber în familie şi refuză să participe la showuri televizate. Extrem de modest, el se consideră un fotbalist, şi nu o vedetă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: