image
Sursa foto: Profimedia

Nici Mbappe, nici Messi, nici Ronaldo; Carlo Ancelotti a numit cei mai buni 3 fotbaliști din lume

Real Madrid s-a impus, pe teren propriu, în fața Gironei, cu scorul de 4-0, într-un meci din etapa a 24-a din La Liga.

Golurile ”Galacticilor” din această partidă au fost marcate de Vinicius (minutul 6), Jude Bellingham (minutele 35 și 54) și Rodrygo (minutul 61).

La scurt timp după ce ”Galacticii” s-au impus în fața catalanilor pe Santiago Bernabeu și s-au distanțat în fruntea clasamentului din La Liga, Carlo Ancelotti (64 de ani), antrenorul lui Real, a fost întrebat care sunt, în opinia sa, cei mai buni 3 fotbaliști din fotbalul mondial.

În răspunsul oferit de tehnicianul italian nu s-au regăsit numele unora dintre cei mai cunoscuți jucători din lume, precum cele ale lui Lionel Messi (36 de ani), Kylian Mbappe (25 de ani) sau Cristiano Ronaldo (39 de ani).

Carlo Ancelotti a susținut că, în opinia sa, cei mai buni 3 jucători din fotbalul mondial sunt chiar 3 fotbaliști de la echipa sa, care au și marcat împotriva Gironei: Vinicius Junior (23 de ani), Jude Bellingham (20 de ani) și Rodrygo (23 de ani).

"Top 3 jucători din lume? Vinicius, Bellingham și Rodrygo”, a spus Ancelotti, potrivit Madrid Xtra.

În acest sezon, cei trei jucători enumerați de Carlo Ancelotti au fost printre cei mai prolifici fotbaliști ai grupării de pe Santiago Bernabeu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: