image
Sursa foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo, coechipierul lui Lionel Messi la PSG?! Planul pus la cale de ”șeici”

Cristiano Ronaldo (36 de ani) s-a transferat la Manchester United în vara anului trecut, atunci când a decis să se despartă de Juventus și să revină la clubul din Premier League după 12 ani.

Cristiano Ronaldo s-a dovedit a fi indispensabil la Manchester United, cu 14 goluri și trei pase decisive în cele 22 de apariții în tricoul ”diavolilor”, însă adiția sa la echipă nu a fost suficientă ca echipa antrenată de Ralf Rangnick să aibă un parcurs mai bun în prima parte a sezonului.

Manchester United ocupă locul șapte în clasamentul din Premier League, cu 31 de puncte. Formația antrenată de Ralf Rangnick a acumulat până acum nouă victorii, patru remize și șase înfrângeri.

Așteptările sale de la Manchester United au fost înșelate, astfel că lusitanul se gândește deja la plecarea de pe Old Trafford. CR7 și-a contactat agentul, pe Jorge Mendes, și i-ar fi transmis să îi caute o nouă echipă dacă lucrurile nu se vor remedia, iar, potrivit Le10Sport, salvarea portughezului ar putea veni din partea unei echipe neașteptate.

Oficialii de la PSG s-ar fi resemnat cu despărțirea de Kylian Mbappe, care își dorește să îmbrace tricoul lui Real Madrid din vară, și ar fi interesată de Cristiano Ronaldo în cazul în care acesta va hotărî să plece, în cele din urmă, de la Manchester United.

O mutare a lui Cristiano Ronaldo la Paris Saint Germain ar fi o adevărată lovitură reușită de clubul parizian, în contextul în care, vara trecută, ”șeicii” l-au transferat pe Lionel Messi, fostul rival al lui CR7 din La Liga. Dacă acest lucru va deveni realitate, fanii vor avea șansa să îi vadă jucând împreună pe cei doi giganți, care, împreună, au strâns 12 Baloane de Aur.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: