image
Sursa foto: Profimedia

Ce avere avea Silvio Berlusconi! Era unul dintre cei mai bogați oameni din lume

Silvio Berlusconi a încetat din viață luni, 12 iunie, la vârsta de 86 de ani.

Fostul prim-ministru al Italiei, care a cochetat o lungă perioadă și cu fotbalul, a murit la spitalul San Raffaele din Milan, după ce recent a fost diagnosticat cu leucemie, conform BBC. Silvio Berlusconi a avut parte de nenumărate controverse de-a lungul vieții, dar a adunat și o avere considerabilă și a fost considerat unul dintre cei mai puternici oameni din lume.

Conform Forbes, pe data de 12 iunie 2023, averea lui Berlusconi era estimată la 6,9 miliarde de dolari (6,4 miliarde de euro), ceea ce-l făcea pe italian al 352-lea cel mai bogat om al planetei.

Berlusconi a fost patronul celor de la AC Milan nu mai puțin de 31 de ani, în perioada 1986 - 2017. Cu el la conducere, gruparea milaneză a cunoscut succes atât pe plan intern, cât și pe plan internațional.

După perioada petrecută la formația de pe San Siro, Berlusconi a fost finanțator și la Monza, echipă la care a contribuit financiar până în momentul decesului. Italianul ajutase echipa să promoveze în Serie A, campionat în care activează în continuare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: