image
Sursa foto: Profimedia

L-a pus la zid pe Lionel Messi după eliminarea lui PSG din Champions League: ”Este o glumă!”

PSG a fost eliminată din Champions League, după ce a pierdut și returul cu Bayern Munchen, scor 0-2, din optimile de finală ale competiției.

Lionel Messi și Kylian Mbappe nu au reușit să întoarcă rezultatul din tur, iar francezii i-au pus la zid pe elevii lui Christophe Galtier. Messi și Mbappe au primit nota trei din partea celor de la L’Equipe, în timp ce Marco Verratti a fost notat cu doi.

Fostul mijlocaș francez, Jerome Rothen, care a îmbrăcat tricoul lui PSG în perioada 2004-2009, a avut cuvinte dure la adresa lui Lionel Messi, după eliminarea parizienilor din Champions League.

Acesta l-a acuzat pe Messi că, la PSG, nu este la fel de dedicat precum la naționala Argentinei și a transmis că formația de pe Parc des Princes ar trebui să scape cât mai repede de el.

”Nu îl vrem, trebuie să plece de la PSG. Nu este implicat la echipă. Am citit că a spus că s-a acomodat, dar unde s-a acomodat? Să marcheze 18 goluri și să contribuie cu 16 pase decisive împotriva lui Angers și Clermont? În meciurile importante, dispare complet.

Este o glumă, am văzut meciurile lui de la Cupa Mondială, am văzut cât de implicat era. Tricoul echipei naționale este un lucru aparte, dar trebuie să respecți clubul care îți permite să menții un statut și care îți dă un salariu.

Doar PSG îi poate oferi asta. Acum, PSG a coborât cu picioarele pe pământ. Cei de acolo credeau că Messi îi va ajuta să câștige Champions League, dar, în final, nu a ajutat cu nimic”, a spus Jerome Rothen pentru RMC Sport, conform A Bola.

Conform jurnalistului argentinian Cesar Luis Merlo, eliminarea lui PSG din Cha

Conform jurnalistului argentinian Cesar Luis Merlo, eliminarea lui PSG din Champions League nu l-a făcut pe Lionel Messi să se răzgândească în privința viitorului său.

Acesta susține că starul argentinian își dorește să continue la PSG și din sezonul următor. Totuși, cele două părți nu au ajuns încă la un acord, astfel că mai multe întâlniri sunt programate în perioada următoare.

”Până azi, poziția lui Lionel Messi nu s-a schimbat deloc: intențiile sale sunt să rămână la PSG.

Sunt programate întâlniri pentru reînnoirea contractului care va expira pe 30 iunie, pentru a pune la punct anumite detalii. Deocamdată, nicio altă destinație nu este luată în considerare”, a scris Merlo pe Twitter.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: