image
Sursa foto: Instagram

Reacția amuzantă a lui Carlos Alcaraz, după ce Juventus a transferat un jucător cu același nume

Juventus l-a împrumutat pe mijlocașul argentinian Carlos Alcaraz de la Southampton până la finalul sezonului.

”Bătrâna Doamnă” a făcut această mutare în ultima zi a perioadei de mercato din iarnă. Juventus a plătit pentru împrumutul lui Alcaraz 3,9 milioane de euro.

La scurt timp de când Juventus a oficializat împrumutul mijlocașului argentinian, tenismenul Carlos Alcaraz a avut o reacție amuzantă. Ocupantul locului 2 în ierarhia ATP a glumit pe seama potrivirii de nume.

”Voi face tot ce pot, mulţumesc pentru încredere.”, este comentariul lăsat de Carlos Alcaraz la una dintre postările lui Juventus.

Trupa pregătită de Max Allegri are și opțiune de cumpărare definitivă în vară, pentru aproximativ 40 de milioane de euro. Carlos Alcaraz a ajuns la Southampton în vară, când a fost transferat de la Racing Club, din țara natală.

El a avut evoluții apreciate și a adunat nu mai puțin de 23 de meciuri în Championship, al doilea eșalon fotbalistic englez.

Carlos Alcaraz este al doilea jucător transferat de Juventus în această iarnă, după Tiago Djalo, fundaș central sosit de la Lille, pentru 5,1 milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: