image
Sursa foto: Profimedia

La 3 luni de la transferul în Arabia Saudită, Cristiano Ronaldo a dat verdictul

Cristiano Ronaldo (38 de ani) a semnat în luna decembrie a anului trecut cu Al-Nassr. La 3 luni distanță de la trecerea în Arabia Saudită, atacantul lusitan surprinde și prevede un viitor strălucit campionatului asiatic.

"Campionatul saudit e foarte competitiv, nu la nivelul Premier League, nu pot să mint, dar e o ligă care m-a surprins plăcut. În 5,6,7 ani, dacă o să continue așa cu planul pe care îl au, o să fie în top 5 campionate ale lumii", a spus Cristiano Ronaldo, conform lui Fabrizio Romano.

Lusitanul a vorbit și despre perioada dificilă pe care a trăit-o la Manchester United.

"Manchester United? Când suntem în vârful muntelui, de multe ori nu vedem ce este dedesubt. Am trecut printr-o perioadă proastă a carierei, nu am probleme să recunosc asta. Dar viața merge înainte. Am înțeles cine sunt prieteni adevărați în acel moment dificil”, a spus Ronaldo.

Fotbalistul de la Al-Nassr a fost chemat la naționala Portugaliei și este gata să doboare un nou record.

Portugalia va debuta în preliminariile pentru EURO 2024, contra Liechtensteinului. Meciul face parte din Grupa J de calificare.

Dacă nu va apărea ceva neprevăzut, Cristiano Ronaldo este așteptat să evolueze încă din primul minut în acest meci și să atingă o bornă istorică.

În urma meciului cu Liechtenstein, Cristiano Ronaldo ar urma să devină jucătorul cu cele mai multe meciuri pentru echipa națională din întreaga lume, 197 la număr

În prezent, portughezul este la egalitate cu Bader Al-Mutawa (Kuweit). Ambii au câte 196 de meciuri bifate la nivelul echipelor naționale.

Cristiano Ronaldo a debutat la naționala Portugaliei pe data de 20 august 2003, într-un mecu cu Kazahstan, scor 1-0.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: