image
Sursa foto: Profimedia

Antonio Conte ar urma să revină la Juventus după 10 ani. Ce se va întâmpla cu Massimiliano Allegri

Massimiliano Allegri (56 de ani) mai are contract cu Juventus până în vara lui 2025, dar italianul ar putea pleca mai repede de la ”Bătrâna Doamnă”.

În ultima perioadă au apărut tot mai multe zvonuri că Antonio Conte va reveni pe banca lui Juventus începând cu sezonul viitor. În plus, ultimele declarații ale antrenorului au alimentat aceste idei.

Conte a vorbit recent despre o posibilă revenore la Torino. Italianul a antrenat-o trei sezoane pe Juventus, perioadă în care a câștigat trei titluri în Serie A. Conte a părăsit-o pe ”Bătrâna Doamnă” la finalul sezonului 2014/2015.

”Există întotdeauna posibilitatea de a fi din nou împreună. Important este că există o înțelegere comună a ideilor și gândurilor.”, a declarat Antonio Conte.

Conte a plecat de la Tottenham în luna aprilie și de atunci nu a mai antrenat nicio echipă. Corriere dello Sport relatează că Massimiliano Allegri, care are contract cu Juventus până în 2025, vrea să plece de la Torino în vara viitoare.

”În ceea ce îl privește pe Allegri, el vrea să plece de la Juventus. El va primi banii și va pleca. Asta este. Probabil, Allegri se luptă să se regăsească un alt Juventus. Cred că va pleca la sfârșitul sezonului.”, a titrat publicația din Italia.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: