image
Sursa foto: Profimedia

Barcelona - Napoli, LIVE de la 22.00 la Jurnal TV: Xavi, OUT dacă e eliminat, italienii joacă pentru o primă uriașă

Partida Barcelona - Napoli, din manșa secundă a optimilor de finală din UEFA Champions League, va putea fi urmărită de la ora 22:00, în direct pe la Jurnal TV.

În tur, cele două formații au remizat, scor 1-1, în urma reușitelor lui Lewandowski (60) și Osimhen (75). La începutul anului, Xavi Hernandez (44 de ani), antrenorul Barcelonei, a anunțat că va părăsi gruparea ”blaugrana” la finalul sezonului, însă potrivit presei internaționale o eventuală eliminare din optimile UCL i-ar grăbi plecarea.

În ultimii ani, Barcelona și Napoli s-au mai întâlnit de 4 ori în cupele europene, iar catalanii nu au pierdut niciodată: două victorii și două remize (în afara meciului din tur).

Conform presei din Italia, Aurelio De Laurentiis, patronul lui Napoli, le-a promis o primă totală în valoare de 10 milioane de euro jucătorilor, dacă vor trece în faza următoare a competiției.

Infirmeria este plină la Barca. Raphinha, Pedri, Alonso, Gavi, de Jong, Ferran Torres și Balde sunt accidentați și vor lipsi la meciul contra formației din Sudul Italiei. De partea cealaltă, doar Cajuste este indisponibil în tabăra lui Napoli.

Echipele probabile

Barcelona: Ter Stegen - Kounde, Araujo, Martinez, Cancelo - Gundogan, Christensen, Fermin - Yamal - Lewandowski, Felix

Napoli: Meret - Lorenzo, Ostigard, Jesus, Olivera, Traore - Anguissa, Lobotka, Traore - Politano, Osimhen, Kvaratskhelia

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: