image
Sursa foto: Profimedia

Cât a ajuns să aibă salariu Paul Pogba la Juventus, după ce a fost suspendat 4 ani pentru dopaj

Paul Pogba (30 de ani) a fost suspendat 4 ani pentru dopaj la finalul lunii trecute, după ce i s-a depistat o valoare anormală de testosteron în sânge.

Încă de la început, starul lui Juventus a susținut că este nevinovat, lucru de care nu s-a dezis între timp. Prin urmare, Pogba va face apel la TAS, unde speră să aibă o soartă similară cu a Simonei Halep, care a obținut micșorarea pedepsei după ce a dovedit că nu s-a dopat în mod conștient, ci a fost contaminată.

Deoarece procesul este, tehnic, încă în desfășurare, Juventus nu îi poate rezilia contractul mijlocașului. Totuși, torinezii au reușit să scape de salariul său uriaș, iar acum îl plătesc cu doar 2.000 de euro pe lună.

Conform Marca, Pogba câștiga până acum 666.666 de euro lunar, plus bonusuri de performanță. Pentru a ajunge din nou la această sumă, campionul mondial din 2018 va trebui să aibă câștig de cauză la Lausanne.

Concret, după mecul cu Udinese, scor 3-0, din prima etapă a campionatului italian, de pe 20 august, fotbalistul francez a efectuat o testare anti-doping.

Conform tuttomercatoweb.com, rezultatele analizelor probelor recoltate de la Paul Pogba au indicat o valoare anormală de testosteron în sânge.

Interesant este faptul că Paul Pogba a fost solicitat la testarea anti-doping chiar dacă nu a jucat la partida cu Udinese.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: