image
Sursa foto: Profimedia

Primarul Parisului intervine în “telenovela” Kylian Mbappe! Mesaj ferm pentru PSG

Primarul Parisului, Anne Hidalgo, a sărit în apărarea starului francez Kylian Mbappe (24 de ani), aflat în conflict cu conducerea clubului Paris Saint-Germain.

Mbappe este în ultimul an de contract cu PSG și a refuzat oferta de prelungire. În aceste condiții, campioana Franței vrea să-l vândă în această vară pe starul francez.

Real Madrid și Al-Hilal sunt echipele care îl curtează pe Kylian Mbappe. PSG ar fi acceptat o ofertă de 300 de milioane de euro de la Al-Hilal, dar atacantul francez e reticent să meargă în Arabia Saudită.

Kylian Mbappe a fost exclus din turneul pe care PSG în efectuează în prezent în Asia și se antrenează la centrul de pregătire de la Poissy, alături de ceilalţi jucători care aşteaptă să plece de la clubul parizian în această vară.

"Nu înţeleg deloc ce joc face PSG cu Kylian Mbappe. Îl au pe cel mai bun jucător din lume. Kylian este cel mai bun jucător din lume și sunt dispuşi să nu-l lase să joace. Mărturisesc că nu înţeleg nimic.

Evident, Kylian este un jucător extraordinar şi aş vrea să rămână la Paris. Cred că a fost, de asemenea, şi dorinţa lui să rămână cât mai mult timp posibil la Paris. Deci întrebarea este mai degrabă: ce joc face PSG?", a declarat Anne Hidalgo, pentru un post francez de televiziune.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: