image
Sursa foto: digisport.ro

Răsturnare de situaţie în cazul fotbalistului decapitat: martorul care indică clar că a fost crimă cu premeditare

În jurul morţii fotbalistului Daniel Correa s-a creat o adevărată reţea. Al şaptelea suspect că a participat indirect la crima împotriva fotbalistului a fost arestat. Noi detalii au fost dezvăluite în Globoesporte, ziarul care a devenit principala sursă de informaţii pentru media din toată lumea.

Presa din Brazilia continuă să vină cu dovezi potrivit cărora crima a fost premeditată şi nicidecum nu ar fi fost "opera" unui om gelos, care tocmai descoperise că soţia lui avea o aventură cu jucătorul impresariat de Edison Brites.

Agentul de jucători a încercat să pară că a fost forţat să apere onoarea familiei sale, după ce fotbalistul pe care îl reprezenta ar fi încercat să îi violeze soţia.

Noi detalii în cazul fotbalistului mort

Ulterior s-a descoperit că soţia lui Brittes şi Daniel Correa aveau o relaţie, iar multe alte persoane au fost implicate, direct şi indirect, la crimă.

Conform sursei citate, a apărut un martor care a dezvăluit că jucătorul a fost bătut în casa soţilor Brittes, şi Edison Brittes, principalul suspect, a ordonat, de faţă cu toţi, să fie şterse toate petele de sânge. Mai mult, el le-ar fi spus apropiaţilor să şteargă orice indiciu că fotbalistul a fost prezent în casă în acea seară.

Totodată, acest martor a negat că Daniel Correa ar fi fost beat sau drogat, aşa cum s-a mai speculat.

"Daniel era calm şi se comporta normal", a explicat martorul.

Între timp, un al şaptelea suspect a fost arestat. Pe numele lui Eduardo Purkote, acesta ar fi aruncat mai multe obiecte, astfel încât poliţia să nu facă vreo legătură între Daniel Correa şi casa soţilor Brittes.

Daniel Correa i-ar fi violat soția lui Edson Brittes

Jucătorul ar fi violat-o pe soția agentului, însă portughezii de la Record susțin că între jucător și agent a existat un ”pact”. Un martor a dezvăluit că Brittes l-ar fi invitat pe Correa să se culce cu soția lui. Și Cristiana, nevasta omului de afaceri, a știut ce se va întâmpla.

Totul a luat însă o întorsătură incredibilă atunci când Edson i-ar fi văzut în pat pe cei doi. Impresarul a luat-o razna și l-a omorât pe mijlocașul de 24 de ani, care a fost găsit în Sao Jose dos Pinhais, un oraș din Parana, din sudul Braziliei, într-un tufiș, cu gâtul și organele genitale tăiate.

Ulterior, au apărut poze cu fotbalistul stând în pat cu soția lui Brittes, Cristiana, și zâmbind. Soția impresarului era îmbrăcată în aceeași rochie cu care fusese la petrecerea din club. Pozele au fost recuperate din mesajele trimise de Freitas pe Whatsapp prietenilor, chiar înainte de a fi ucis.

În unul dintre mesaje, în care el apărea lângă Cristiana, a scris: "Pot să dorm aici. Sunt câteva femei care dorm prin toată casa". Unul dintre prieteni a răspuns la mesaj și a scris: "Doarme? Atunci nu poți face nimic, o să te dea afară din casă". Alt prieten a adăugat: "O să te toace, tipul o să vină și o să te bată măr".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: