image
Sursa foto: Profimedia

Harry Kane, în ”forma vieții”! A intrat în istoria Bundesligii, după ce a bătut un record absolut

Harry Kane (30 de ani) a fost transferat de Bayern Munchen în această vară de la Tottenham, în schimbul sumei de 95 milioane de euro. Englezul nu a avut nevoie de perioadă de adaptare și a evoluat la cel mai înalt nivel încă din primul meci pentru formația din Bavaria.

Bayern Munchen s-a impus categoric în fața celor de la Darmstadt, scor 5-2, în cadrul etapei cu numărul 26 din Bundesliga, și s-a apropiat la 7 puncte de liderul Bayer Leverkusen, care are un meci mai puțin disputat.

Harry Kane a făcut din nou un meci foarte bun și a contribuit decisiv pentru echipa sa. Mai întâi i-a pasat decisiv lui Musiala, care a restabilit egalitatea în minutul 36, iar mai apoi și-a adus echipa în avantaj chiar înainte de pauză, prin reușita semnată în minutul 45+1.

Conform lui Fabrizio Romano, în urma acestei reușite, Kane a devenit primul jucător din istoria campionatului Germaniei care marchează 31 de goluri în sezonul de debut.

De asemenea, Kane nu mai marcase niciodată 31 de goluri într-un sezon de campionat. Cota cea mai mare la care ajunsese a fost cea de 30, pe vremea când juca la Tottenham.

În urma acestei reușite, Kane a ajuns la 37 de goluri marcate în cele 35 de meciuri jucate în toate competițiile.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: