image
Sursa foto: Profimedia

A făcut-o din nou! Ce le-a oferit Erling Haaland foștilor colegi de la Dortmund, după cadourile de 500.000 de euro din mai

Erling Haaland (22 de ani) a revenit la Dortmund, pentru meciul dintre Borussia și Manchester City, încheiat 0-0 în etapa a cincea a fazei grupelor UEFA Champions League, transmis în direct de Jurnal TV.

Atacantul norvegian a profitat de moment și le-a dăruit foștilor săi colegi de la Dortmund câte un tricou al lui Manchester City, pe care l-a semnat.

Nu este prima dată când Erling Haaland le oferă cadouri celor cu care a împărțit vestiarul la Borussia Dortmund până în vară.

În luna mai, când a devenit oficial că va face trecerea la Manchester City, Erling Haaland i-a cumpărat fiecărui jucător de la Dortmund un ceas Rolex, în valoare de 14.000 de euro.

Cadourile făcute în mai l-au costat pe Erling Haaland o sumă imensă, aproximativ 500.000 de euro. Acum, însă, cu tricourile lui Manchester City, norvegianul a cheltuit ”doar” câteva mii de euro, scrie As.com.

Erling Haaland a fost titular în meciul de la Dortmund, însă a fost înlocuit la pauză de Pep Guardiola, care a explicat după joc motivul.

”Au fost trei lucruri cu Erling. L-am simțit obosit, dar trebuie să vă spun că medicul îmi spusese, înainte de meci, că Haaland a avut și febră.

Al treilea aspect are legătură cu o lovitură pe care a primit-o în picior. De aceea nu am putut să îl mai folosim în repriza a doua”, a spus Pep Guardiola.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: