image
Sursa foto: Profimedia

Un titular al lui Real Madrid s-a recuperat după accidentare și a revenit la antrenamente

Luka Modric (38 de ani) s-a accidentat în meciul pe care Real Madrid l-a câștigat, în deplasare, scor 3-0, împotriva lui Cadiz, în etapa a 14-a din La Liga.

Astfel, mijlocașul croat a ratat următoarele două meciuri ale ”los blancos”, câștigate în fața lui Napoli (4-2, în grupa de Champions League) și Granada (2-0, în campionat). Însă, conform presei din Spania, Modric este foarte aproape de revenirea pe gazon.

Potrivit jurnaliștilor spanioli de la Marca, Luka Modric a revenit în cursul zilei de miercuri alături de coechipierii săi la antrenamentele celor de la Real Madrid și s-a pregătit cu întreg lotul antrenat de Carlo Ancelotti (64 de ani).

Astfel, mijlocașul croat ar putea fi introdus pe terenul de joc de tehnicianul italian în partida pe care Real Madrid o va juca, în deplasare, cu Betis Sevilla.

Luka Modric a devenit un jucător esențial în compartimentul median al formației din capitala Spaniei. Astfel, fotbalistul dalmat a evoluat timp de 12 sezoane (august 2012 - prezent) în tricoul celor de la Real Madrid, iar, în acest interval, mijlocașul croat a strâns 504 de meciuri, a marcat 37 de goluri și a furnizat 79 de pase decisive.

”Joao a fost împrumutat la Barcelona. Joacă acolo și este unul dintre cei mai buni din Europa. Dacă Barcelona nu vrea să îl păstreze, se va întoarce la Atletico. E simplu, nu?”, a spus Cerezo, citat de jurnalistul italian Fabrizio Romano.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: