image
Sursa foto: Profimedia

Chelsea ”sparge banca” pentru un star care a ieșit campion mondial cu Argentina

Chelsea a fost preluată de Todd Boehly (50 de ani), în primăvara lui 2022.

De la sosirea omului de afaceri american încoace, "Albaștrii" au cheltuit aproximativ 1 miliard de euro pe transferuri, însă n-au avut parte de succesul dorit pe plan sportiv.

Echipa londoneză caută un atacant de top pentru sezonul viitor. Lautaro Martinez, care a purtat discuții pentru reînnoirea contractului cu Inter, este considerat de Chelsea cea mai bună opțiune de transfer pentru departamentul ofensiv.

Internaționalul argentinian este de așteptat să aibă un preț de cel puțin 90 de milioane de euro, conform fichajes.net.

Chelsea este hotărâtă să-și consolideze echipa cu jucători de calitate din sezonul următor, pentru a-și îmbunătăți performanțele din Premier League.

Lautaro, care are un sezon excelent, cu 26 de goluri în toate competițiile, ar putea fi un mare câștig în arsenalul ofensiv al lui Chelsea, iar atacantul ar putea considera că este momentul potrivit pentru a încerca o nouă provocare, în Anglia.

Cu resursele sale financiare și statutul său de unul dintre cele mai mari cluburi din lume, Chelsea este o destinație atractivă pentru Martinez. În ciuda suișurilor și coborâșurilor echipei din sezonul recent, Chelsea încă are capacitatea de a atrage jucători de top.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: