image
Sursa foto: Profimedia

Barcelona îi caută înlocuitor lui Robert Lewandowski

Robert Lewandowski (35 de ani) a fost transferat de Barcelona în vara anului 2022, după ce catalanii le-au plătit celor de la Bayern Munchen 45 de milioane de euro.

Chiar dacă a avut un aport foarte mare în titlul câștigat de Barcelona în sezonul trecut, Lewandowski a început să aibă probleme cu accidentările, iar catalanii îi caută deja înlocuitor polonezului.

Chiar dacă l-au transferat pe brazilianul Vitor Roque, catalanii mai vor întăriri în atac. Cotidianul catalan Sport scrie că Barcelona are opţiunea de a-i rezilia contractul în sezonul 2024-2025, dacă Lewandowski va juca în mai puţin de 55% dintre meciuri în sezonul actual.

Astfel, catalanii ar vrea să recruteze un atacant, iar aceștia ar prefera pe cineva care ar veni din postura de jucător liber de contract. Totuși, Barcelona ar putea face un efort financiar dacă ar fi vorba de un tânăr fotbalist de perspectivă, notează Agerpres.

Printre jucătorii aflați pe radarul Barcelonei se află Victor Osimhen, care este un fan al catalanilor, și Jonathan David de la Lille, de care se interesează și AC Milan.

De asemenea, catalanii explorează și piața din Bundesliga, iar Victor Boniface de la Bayer Leverkusen și Youssoufa Moukoko de la Borussia Dortmund sunt luați în considerare de conducerea Barcelonei. Și Serhou Gouirassy, cel mai în formă atacant din Europa este urmărit de gruparea din Catalonia.

În final, Barcelona îl mai monitorizează pe Moise Kean de la Juventus, al cărui contract cu ”Bătrâna Doamnă” expiră în vara anului 2025.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: