image
Sursa foto: Profimedia

Arsenal vrea să dea lovitura în mercato; Căpitanul lui Manchester City, dorit de Mikel Arteta

Arsenal vrea să transfere un nou jucător antrenat de Pep Guardiola (52 de ani) la Manchester City.

În vara anului trecut, de la Manchester City la Arsenal au ajuns atacantul Gabriel Jesus și fundașul Oleksandr Zinchenko.

După Barcelona și Borussia Dortmund, Arsenal este ultima formație interesată de transferul lui Ilkay Gundogan, anunță Talk Sport.

Mikel Arteta caută să-și îmbunătățească linia de mijloc, iar neamțul este văzut drept o soluție ideală la gruparea de pe Emirates.

Antrenorul lui Arsenal îl cunoaște foarte bine pe Ilkay Gundogan din perioada în care activa ca antrenor secund al lui Pep Guardiola la Manchester City.

Rămâne de văzut dacă cei de la Arsenal vor înainta o propunere pentru Gundogan, în condițiile în care Pep Guardiola îl dorește în continuare pe Etihad.

La conferința de presă după câștigarea finalei Cupei Angliei, scor 2-1 cu Manchester United, Pep Guardiola a anunțat că șefii clubului Manchester City lucrează la prelungirea contractului mijlocașului Ilkay Gundogan (32 de ani), care expiră la finalul acestui sezon.

”Txiki Begiristain lucrează la asta (n.r la prelungirea înțelegerii cu Ilkay Gundogan). Sper să reușească”, a spus Pep Guardiola, la conferința de presă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: