Oficialii grupării torineze trebuie să gestioneze acum lotul, mai ales că scopul este acela de a crea o echipă solidă, capabilă de a câștiga mult dorita Ligă a Campionilor. Totuși, surse din Italia vorbesc despre faptul că aducerea lui Ronaldo ar duce de la sine la plecarea lui Gonzalo Higuain (30 de ani), mai ales pentru a mai amortiza din investiția făcută în starul portughez, scrie digisport.ro.

În aceste condiții, viitorul lui ”Pipita” se pare că se îndreaptă spre Londra. Și în special spre Chelsea. Potrivit Mediaset Italia, acordul dintre cluburi ar fi total și argentinianul ar fi deja transferat echipei engleze pentru suma de 60 de milioane de euro. Sosirea presupusă a lui Higuaín ar provoca un exces de atacanți de calibru la gruparea londoneză, astfel că ar forța de la sine ieșirea din schemă a lui Alvaro Morata (25 de ani). Accidentările sale au fost un adevărat calvar pentru madrilen în primul său an la Chelsea, care au continuat până acolo încât a pierdut titularizarea în favoarea lui Olivier Giroud (31 de ani), în partea a doua a sezonului.

Destinul atacantului spaniol ar putea fi legat de Bayern München. Potrivit celor de la Bild, echipa germană a stabilit două targeturi pentru a înlocui o posibilă plecare a lui Robert Lewandowski (29 de ani): Cavani și Morata. Deși echipa germană nu a specificat nimic în acest sens, se pare că viitorul vârfului polonez în Bundesliga este pe cale de sfârșit. S-a vorbit mult în ultima vreme despre ”flirtul” dintre ”Lewa” și cei de la Real Madrid, dar Nico Kovac, noul antrenor al celor de la Bayern, a spus că atacantul va mai juca un an pe ”Allianz”. Iar în susținerea teoriei antrenorului vine chiar evoluția lui Lewandowski de la Cupa Mondială, una care nu avantajează niciun club să facă acum un efort financiar.

Cu ”piesa Lewandowski” în aer, întrebarea care se pune acum este cine-l va înlocui pe Cristiano Ronaldo la Real Madrid? Nu există nicio îndoială că înlocuitorul campionului european trebuie să fie un alt ”galactic”. Și aici gama este limitată: Neymar, Mbappe, Kane...