image
Sursa foto: Twitter

Topul salariilor de la Tottenham! Locul surprinzător ocupat de Radu Drăgușin

Radu Drăgușin (21 de ani) a efectuat vizita medicală și este așteptat să fie anunțat oficial de Tottenham în cursul zilei de joi, 11 ianuarie.

Genoa și Tottenham au bătut palma pentru transferul românului, care se face pentru o sumă care poate ajunge cu tot cu bonusuri la 30 de milioane de euro. La gruparea din Premier League, Drăgușin va încasa un salariu excelent, 2,8 milioane de euro pe an, potrivit jurnalistului Nicolo Schira. Contractul pe care fundașul îl va semna se va întinde până la 30 iunie 2029.

Cel mai bine plătit jucător de la Tottenham este sud-coreeanul Heung-Min Son, cu 11,4 milioane de euro anual. Următorul pe această listă e Ivan Perisic, cu un salariu de 10,9 milioane pe sezon, iar podiumul este încheiat de James Maddison, 10,2 milioane, conform spotrac.com.

Radu Drăgușin este abia al 20-lea, dacă se confirmă faptul că va primi 2,8 milioane pe an. O poziție destul de joasă, având în vedere suma de transfer plătită în schimbul său. Totuși, diferențele nu sunt foarte mari.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: