image
Sursa foto: moldcell.md

Roaming, Pa-Pa! Serviciul Roaming de la Moldcell, acum mai avantajos ca niciodată

Planifici o vacanță, city-break sau o deplasare peste hotare? Sfârșitul lui 2023 vine cu o veste minunată pentru tine! Oriunde ai pleca în Uniunea Europeană sau în țările Spațiului Economic European (SEE), cu Abonament Next de la Moldcell ai condiții super avantajoase la serviciul Roaming. Noile oportunități sunt posibile în baza Declaraţiei comune semnată cu UE, privind micșorarea tarifelor.

Vacanțele sau călătoriile în interes de serviciu acum devin și mai accesibile cu noile posibilități Roaming:

Internet din plin + BONUS

Fie că faci conectare nouă, te portezi sau migrezi la Abonament Moldcell, ai încă un super motiv să alegi Abonament Next 200 și 290, pentru că beneficiezi acum de până la 10 GB trafic Internet în Roaming UE/SEE + bonus generos de 3 GB lunar, timp de 3 luni.

Apeluri naționale disponibile 1:1 în Roaming

Cu noile tarife, știi ce se întâmplă acasă și comunici cu cei dragi de parcă nici nu ai fi plecat. Ai apeluri la tarif special: 1 minut în Roaming = 1 minut național, din contul minutelor incluse în Abonament.

În plus, de tarife reduse și pachete avantajoase în Roaming în Europa beneficiază și utilizatorii altor abonamente Moldcell. Oferta în Roaming intră în vigoare din 21 decembrie 2023.

Acordul de liberalizare a Roamingului privind micșorarea tarifelor de Roaming între operatorii din Republica Moldova şi UE a fost semnat în primăvara anului 2023 și reprezintă un pas important în a oferi abonaților Moldcell oportunitatea de a rămâne conectați și de a se bucura de comunicare transfrontalieră eficientă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: