image
Sursa foto: Profimedia

Porecla ”urâtă” pe care i-au pus-o copiii lui Gerard Pique partenerei tatălui lor! Shakira a numit-o ”muscă moartă”

Gerard Pique (36 de ani) și Clara Chia Marti (24 de ani) formează un cuplu de aproximativ un an, după ce fostul fotbalist s-a despărțit de Shakira (46 de ani).

După lungi discuții, cei doi copii ai Shakirei și ai lui Pique, Milan (10 ani) și Sasha (8 ani), au rămas să locuiască împreună cu mama lor, iar câteva zile pe lună stau cu fostul jucător de la Barcelona. De asemenea, băieții își pot petrece și vacanțele cu tatăl lor, dar nu în prezența iubitei acestuia.

Shakira a stipulat o clauză în înțelegerea cu Gerard Pique, potrivit căreia bărbatul trebuie s-o țină departe de Clara Chia de copii, atât timp cât relația nu este oficializată la starea civilă. Cântăreața din Columbia a vrut să-i protejeze pe cei mici de femeile care ar putea trece prin viața tatălui lor și să le ofere stabilitate.

Astfel, Milan și Sasha nu au o relație strânsă cu partenera lui Pique, deși o cunosc pentru că lucrează la Kosmos, compania fostului fotbalist. Ibericii de la AS.com susțin că cei doi copii folosesc o poreclă ”urâtă” când se referă la Clara Chia: ”angajata lui tata”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: