image
Sursa foto: moldcell.md

Câștigă cu moldcell money! Achită rata lunară a creditului, participă la Tombolă și primești banii înapoi!

Surprizele moldcell money continuă! Doar până pe 20 noiembrie, la achitarea ratei lunare la credit cu portofelul mobil, utilizatorii moldcell money se înscriu automat în Tombolă și să primească 100% cashback din suma achitată.

Condițiile Tombolei

Pot participa toți utilizatorii portofelului mobil, abonați Moldcell și nu doar, cu respectarea următoarelor condiții:

• Identificare parțială sau completă cu succes în moldcel money

• Suma spre achitare cuprinsă între 500 lei – 5000 lei

• Credit primit la una din următoarele companii de creditare: Iute Credit, Easy Credit, Sebo sau Microinvest

• Promoția se desfășoară în perioada 20 octombrie – 20 noiembrie 2023

Câștigătorii Tombolei

Vor fi selectați 3 câștigători, care vor primi 100% cashback din rata lunară achitată pentru credit. Suma maximă returnată este de 5000 lei per câștigător și va fi alocată în portofelul de bonus în aplicația moldcell money. Extragerea va avea loc pe 23 noiembrie, prin intermediul platformei random.org.

Iar cu fiecare achitare de cel puțin 500 lei către oricare dintre companiile de creditare menționate, șansele de câștig cresc. Pentru detalii suplimentare, accesați Regulamentul de Participare.

Despre moldcell money

Portofelul mobil – moldcell money este disponibil atât pentru abonații Moldcell, cât și pentru utilizatorii altor rețele. Noul serviciu oferă o multitudine de posibilități financiare, de la transferuri bănești către orice număr mobil, la plăți servicii comunale, credite, taxe de stat, fără a avea nevoie de cash.

În plus, abonații Moldcell beneficiază de posibilitatea de a achita cu numărul Moldcell, cum ar fi biletul în transportul public în Chișinău și Bălți, Moldpresa sau bilet la cinema - Cineplex.

Contul moldcell money poate fi ușor suplinit din soldul numărului Moldcell, în orice magazin Moldcell Center, la fel și prin terminalele de plată PayNet. Aplicația poate fi instalată din App Store sau Google Play.

Pentru mai multe detalii, accesați pagina moldcell money.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: