image
Sursa foto: Profimedia

„Revoluție”: PSG pregătește schimbări masive după eliminarea din UCL! Numele importante de pe listă

PSG a trăit o nouă dezamăgire în UEFA Champions League, unde, în acest sezon, a fost eliminată de Bayern Munchen în faza optimilor.

După ce au ratat din nou marele obiectiv, conducătorii lui PSG sunt gata de o ”revoluție” la nivelul lotului, iar cinci jucători importanți sunt doriți în perioada de mercato din vară.

Potrivit Mundo Deportivo, PSG îi urmărește cu mare atenție pe stoperul Paul Torres, de la Villarreal, Bernardo Silva, de la Manchester City, Rayan Cherki, mijlocașul ofensiv al lui Lyon, Ousmane Dembele, ”extrema” Barcelonei, și Victor Osimhen, golgheterul lui Napoli, liderul din Serie A.

Pe lista PSG-ului erau șase jucători, dar unul dintre ei, Milan Skriniar, a fost deja acontat și se va alătura lotului pe 1 iulie, după ce îi expiră contractul cu Inter.

La PSG vor exista, evident, și plecări, iar starurile care ar putea să nu mai fie la echipă din vară sunt Sergio Ramos, căruia îi expiră contractul la 30 iunie, și Neymar.

În jurul lui Lionel Messi încă există incertitudine. Argentinianul nu și-a prelungit contractul scadent în vară, dar cert este că cei de la PSG vor să-l păstreze.

O situație incertă este și în cazul antrenorului Christophe Galtier. După meciul cu Bayern, au apărut imediat informații potrivit cărora francezul va fi demis la un singur an de la venire, dar antrenorul are susținerea directorului sportiv Luis Campos.

Nasser Al-Khelaifi, președintele lui PSG, a solicitat o întâlnire cu cei din conducerea tehnică a echipei, în care se va decide, foarte probabil, ce se va întâmpla cu antrenorul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: