image
Sursa foto: Profimedia

Ce salariu ar urma să primească Mbappe la Real Madrid. Va încasa triplu față de vedetele echipei

Kylian Mbappe (24 de ani) va deveni un jucător liber de contract în vara lui 2024, iar numele lui este tot mai legat de Real Madrid.

Starul lui PSG a fost ofertat și în perioada de mercato din această vară de ”Galactici”, dar atacantul a decis să își prelungească înțelegerea cu gruparea de pe Parc des Princes.

În cazul în care Mbappe va semna cu Real Madrid, starul francez ar urma să aibă un salariu de 35 de milioane de euro pe sezon. Este important de precizat că atacantul câștigă la PSG peste 60 de milioane de euro.

Niciun jucător de la Real Madrid nu are un salariu care să se apropie de aceste sume. Cel mai bine plătit fotbalist este David Alaba, cu 10,8 milioane de euro, iar al doilea este Toni Kroos, cu 10,7 milioane de euro pe sezon. Acest lucru înseamnă că Mbappe va câștiga triplu față de cei doi fotbaliști.

De asemenea, Mbappe ar urma să îi depășească clar și pe cei mai promițători jucători ai lui Real Madrid în clasamentul salariilor. Jude Bellingham și Vinicius Jr câștigă doar 10 milioane de euro pe sezon.

Militao, Courtois sau Rudiger au salarii de opt milioane de euro, iar Tchouameni, Mendy sau Rodrygo obțin câte șase milioane de euro pentru un sezon, potrivit AS.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: