image
Sursa foto: Profimedia

Jurgen Klopp face "revoluție" la Liverpool! A cerut doi jucători care costă împreună 100.000.000€

După ce l-a luat pe Alexis Mac Allister (24 de ani), Liverpool l-a transferat și pe Dominik Szoboszlai (22 de ani), dar "Cormoranii" nu au de gând să se oprească prea curând în perioada de mercato a verii.

Jurgen Klopp (56 de ani) vrea să facă o revoluție totală în compartimentul median al echipei sale, astfel că a mai cerut doi mijlocași, deși pentru cei menționați mai sus s-au plătit 125 de milioane de euro.

Potrivit Fichajes, Klopp prioritizează mijlocașii în fereastra de transferuri actuală și a avut un mesaj clar pentru conducere în acest sens.

Neamțul a cerut ca Liverpool să îi transfere pe Khephren Thuram (22 de ani) de la Nice și pe Romeo Lavia (19 de ani) de la Southampton, chiar dacă aducerea celor doi pe Anfield va fi costisitoare.

În această vară, Liverpool a renunțat la 4 mijlocași: Naby Keita (Werder Bremen), James Milner (Brighton), Fabio Carvalho (RB Leipzig - împrumut) și Alex Oxlade-Chamberlain (liber de contract).

Mijlocașul central francez (n.r. fiul legendarului Lilian Thuram) și închizătorul belgian au ambii o reputație foarte bună în lumea fotbalului și sunt considerați fotbaliști de mare perspectivă.

Astfel, Liverpool va trebui să plătească sume consistente în schimbul lor. Dacă Nice îl valorează pe Thuram la 40 de milioane de euro, "perla" lui Southampton costă aproximativ 60 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: