image
Sursa foto: Profimedia

Cristino Ronaldo a câștigat 6,5 milioane de dolari în doar două zile; Gestul care i-a adus o avere

Cristino Ronaldo (39) câștigă la Al Nassr 200 de milioane de dolari pe an, dar își „rotunjește” veniturile și din reclame și alte acțiuni de promovare.

Doar ultimele două postări i-au adus 6,5 milioane de dolari. Starul portughez este și în anul 2024 „cel mai bine plătit influencer”.

Cristino Ronaldo a câștigat în doar două zile 6,5 milioane de dolari deși nu a atins mingea. Portughezul este plătit cu 500 de milioane de dolari în cei doi ani și jumătate cu Al Nassr, din salariu și contracte de imagine, dar în conturile lui ajung bani frumoși și din alte acțiuni de promovare, cum ar fi postările de pe rețelele sociale.

Ultimele două mesaje l-au ajutat să primească o mică avere, cu un efort minim. Portughezul a promovat o aplicație prin care cei care doresc se pot antrena după metodele lui. Iar cei care se înscriu au acces și la alte „trucuri” pentru un trai sănătos și primesc chiar un meniu alimentar personalizat.

Al doilea mesaj este legat de Cupa Mondială din anul 2034, competiție pe care Arabia Saudită o va organiza, ce mai probabil, pentru că este singura candidată. „Sunt mândru că susțin această națiune”, a fost textul care a însoțit un filmuleț de promovare. Aceste două postări i-au adus 6,5 milioane de dolari, în condițiile în care Influencer Marketing Hub a calculat că atacantul de primește 3.234.000 de dolari pentru o postare.

Conform acestei statistici, Cristiano Ronaldo este cel mai bine plătit influencer și în anul 2024. Pe locul doi se află Lionel Messi, starul argentinian, care primește 2.597.000 de dolari pe o postare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: