image
Sursa foto: Jurnal.md // Nadejda Roșcovanu

Târguri în capitală: Chișinăuienii își pot face plinul cu produse autohtone

Chișinăuienii și oaspeții capitalei își pot face astăzi plinul cu produse autohtone. În sectoarele capitalei, sunt desfășurate târguri și iarmaroace, anunță Primăria Chișinău.

În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, pe 02 septembrie 2023 - târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

Pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 103, în adiacentul Cinematografului „Patria Loteanu”– Târgul meșterilor populari și al producătorilor autohtoni.

În același sector, în Parcul „Alunelul”, aleea centrală, Calea Ieșilor 11/4, pe 02-03 septembrie 2023 – Târgul producătorilor autohtoni „Cămara Fest”.

În sectorul Centru, pe str. Ismail, 94, colț cu str. D. Cantemir - Târg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

În sectorul Botanica – Parcul „Valea Trandafirilor” – târg de artizanat și articole hand made.

În același sector, pe adresele: bd. Traian, 22, șos. Muncești, 170, șos. Muncești, 598 și str. Sarmizegetusa, colț cu str. Butucului - Târgul produselor agricole autohtone.

În sectorul Ciocana – târguri cu produse agricole pe adresele: str. Maria Drăgan 30, colț cu str. Ciocana, str. Igor Vieru, 10/2, str. Alecu Russo, 65/1 și bd. Mircea cel Bătrân, 42.

În sectorul Râșcani, pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6 și str. Calea Orheiului 109/2 - târg cu fructe, legume și produse apicole.

Pe str. Andrei Doga, 35, str. Iazului, 1, str. Ceucari, 8, str. Albișoara, 80/5 - târg cu fructe și legume.

În scuarul din str. Miron Costin – târgul producătorilor autohtoni „Darurile Naturii”.

Târgurile sunt organizate cu scopul de a sprijini producătorii locali și de a oferi locuitorilor capitalei acces la produse agricole proaspete și de sezon.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: