image
Sursa foto: Profimedia

Napoli - Barcelona, LIVE la Jurnal TV, în ”optimile” UCL. Francesco Calzona debutează pe banca italienilor

Napoli și Barcelona se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în cadrul manșei tur a optimilor de finală din UEFA Champions League.

Napoli a ajuns în faza ”optimilor”, după ce a terminat pe locul doi în Grupa C, cu 10 puncte acumulate. Pe primul loc a încheiat Real Madrid (18 puncte), Braga a ajuns în Europa League, în timp ce Union Berlin a terminat pe ultimul loc.

De cealaltă parte, Barcelona a terminat pe primul loc în Grupa H, cu 12 puncte acumulate. Porto a încheiat pe doi, tot cu 12 puncte, însă meciurile directe au făcut diferența: catalanii au câștigat ambele partide 1-0 și 2-1. Șahtior a încheiat pe trei în grupa elevilor lui Xavi, în timp ce Royal Antwerp, campioana Belgiei, a sfârșit pe ultima poziție.

Ultima confruntare directă dintre cele două formații datează din 2022, atunci când s-au întâlnit în 16-imile Europa League. Turul din Italia a fost câștigat de Barcelona, scor 4-2, în timp ce returul de pe Camp Nou s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Echipele probabile:

Napoli (4-3-3): Meret; Di Lorenzo, Rrahmani, Juan Jesus, Mario Rui; Lobotka, Anguissa, Traore; Politano, Osimhen, Kvaratskhelia

Antrenor: Francesco Calzona

Barcelona (4-3-3): Ter Stegen; Koundé, Araujo, Inigo, Cancelo; De Jong, Christensen, Gundogan; Yamal, Lewandowski, Pedri

Antrenor: Xavi Hernandez

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: