image
Sursa foto: Profimedia

Fiul lui Zlatan Ibrahimovic, convocat în premieră la naționala Suediei: ”Pasează foarte bine”

Zlatan Ibrahimovic (42 de ani) a decis să se retragă în această vară din cariera de fotbalist profesionist.

Însă, potrivit ultimelor informații, se pare că numele de ”Ibrahimovic” ar putea reveni în scurt timp din nou în prim-planul fotbalului mondial.

Vincent Ibrahimovic (15 ani), al doilea fiu al lui Zlatan Ibrahimovic, a fost convocat în premieră la naționala Suediei Under 15 (sub 15 ani). Astfel, mijlocașul aflat în academia celor de la AC Milan, la fel ca și fratele său mai mare, Maximilian Ibrahimovic (16 ani), se va alătura celorlalți 66 de jucători convocați la această reprezentativă, la Stockholm (capitala Suediei), în perioada 4 - 7 decembrie.

”Este un jucător interesant. Pasează foarte bine, înţelege bine jocul şi este bun în faţa porţii. Este un mijlocaş bun şi sunt fericit că voi avea în curând ocazia să-l văd şi să-l cunosc pe el şi pe ceilalţi jucători.

L-am cunoscut, dar nu l-am văzut niciodată jucând, aşa că nu-l pot judeca. Nu ar trebui să îl comparaţi prea mult cu tatăl său imediat, nu ar fi corect", a spus Axel Kjall, tehnicianul Suediei U15, într-un interviu acordat ziarului Sportbladet și celor de la Gazetta dello Sport, notează News.ro.

Noutăţile partenerilor

comentarii: