image
Sursa foto: Twitter

”Nu mai poate fi reconstruit”. Stadionul din Desna a fost distrus după trei nopți de bombardamente: ”Opt bombe lansate”

FC Desna Chernihiv, echipa din prima ligă a campionatului din Ucraina, a rămas fără stadion după ce arena a fost distrusă de rachetele lansate de armata rusă.

Înaintea suspendării competiției din cauza războiului, FC Desna ocupa locul șapte în clasament.

Dmitry Doroshko, ofițerul de presă al clubului FC Desna, a vorbit despre starea în care se află stadionului clubului din Chernihiv după ce a fost bombardat de ruși.

Doroshko a transmis că arena este complet distrusă, după ce a fost bombardată trei nopți la rând, iar după părerea sa aceasta nu mai poate fi reconstruită.

”Stadionul este într-o stare groaznică. A fost bombardat trei nopți la rând. Nu îmi amintesc numărul, Prima rachetă a lovit tribuna est. Aceasta era cea acoperită cu bannere. A doua oară, șase sau șapte rachete au venit. Au fost daune substanțiale ale tribunei vest și ale terenului de antrenament. Toaletele stadionului au fost distruse.

Tribuna s-a dărâmat complet, iar găurile lăsate de rachete în teren au o adâncime de șase metri. Apoi a urmat și un raid aerian. Opt bombe au fost lansate. Nu sunt un expert, dar cred că stadionul nu mai poate fi reconstruit.

Lângă arenă era sediul clubului nostru care se afla în condiții perfecte. Acum este distrus complet”, a transmis Dmitry Doroshko, conform Sport.ua.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: