image
Sursa foto: Profimedia

Gennaro Gattuso a revenit pe banca tehnică

Gennaro Gattuso (45 de ani) este noul antrenor al lui Olympique Marseille.

Clubul francez, care căuta un antrenor după plecarea lui Marcelino din urmă cu o săptămână, a anunțat oficial instalarea lui Gennaro Gattuso.

”Sunt foarte fericit şi mândru să mă alătur lui Olympique Marseille. Un club şi un stadion, Orange Vélodrome, pe care am avut ocazia să evoluez ca jucător, renumit în toată Europa pentru pasiunea şi fervoarea care emană din el.

Abia aştept să mă apuc de lucru cu noul meu grup şi să accept următoarele provocări care ne aşteaptă”, a declarat Gennaro Gattuso, după semnarea contractului.

Gennaro Gattuso revine, astfel, pe banca tehnică după aproximativ nouă luni. Precedenta experiență a fost la Valencia, echipă pe care a antrenat-o din iulie 2022 până în ianuarie 2023.

Marseille are un început de sezon sub așteptări. După șase etape, echipa are doar nouă puncte și se află pe locul opt în Ligue 1.

Gennaro Gattuso preia echipa după patru meciuri la rând fără victorie, remizele cu Nantes, Toulouse și Ajax și înfrângerea cu PSG, și va debuta pe terenul lui Monaco.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: