image
Sursa foto: Profimedia

Carlo Ancelotti a spus cum va reuși Real Madrid să câștige împotriva lui Manchester City pe Etihad

Real Madrid a câștigat, în deplasare, în fața celor de la Mallorca, scor 1-0, într-un meci din cadrul etapei a 31-a din La Liga.

Unicul gol al acestei partide a fost marcat de Aurelien Thcouameni (minutul 48).

La scurt timp după finalul acestui meci, Carlo Ancelotti (64 de ani), antrenorul lui Real Madrid, a vorbit despre returul pe care ”Galacticii” îl vor juca la mijlocul săptămânii viitoare din sferturile Champions League, pe Etihad, împotriva lui Manchester City (în tur, scorul a fost de 3-3).

Carlo Ancelotti a susținut că, în ciuda faptului că Real Madrid a jucat două partide grele în ultimele 4 zile, jucătorii ”los blancos” se prezintă foarte bine din punct de vedere fizic și sunt pregătiți pentru returul cu Manchester City de pe Etihad.

De asemenea, tehnicianul italian s-a arătat convins că elevii săi vor reuși să se impună în fața ”Reginei Europei” și să se califice în semifinalele Ligii Campionilor datorită atitudinii pe care aceștia o vor adopta pe teren în Anglia.

"Din punct de vedere fizic, echipa arată foarte bine, dar nu datorită acestui lucru o vom învinge pe Manchester City. Vom câștiga meciul datorită atitudinii", a spus Ancelotti, la finalul partidei cu Mallorca.

În meciul tur dintre Real Madrid și Manchester City, jucat pe Santiago Bernabeu, cele două echipe au remizat, scor 3-3.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: