image
Sursa foto: Getty Images

France Football: Arsene Wenger negociază revenirea în antrenorat cu unul dintre granzii Europei

Tehnicianul francez Arsene Wenger, 69 de ani, este aproape de a prelua echipa AC Milan, în locul lui Gennaro Gattuso, scrie France Football. Wenger şi-a încheiat vara trecută aventura de 22 ani la clubul Arsenal Londra şi de atunci nu a antrenat nicio echipă. Postul lui a fost preluat de spaniolul Unai Emery.

Liber de contract, Wenger ar urma să aibă la AC Milan un rol extins pe lângă directorul sportiv, brazilianul Leonardo, mai notează jurnaliștii francezi. La Milan, fondul de investiții american Elliott Management al Corporation a preluat datoriile chinezului Li Yonghong. Conform sursei, sosirea unuia dintre cei mai mari antrenori francezi ar fi orchestrată de milionarii Paul și Gordon Singer, tatăl și fiul care dețin acum clubul rossonero.

"Pare probabil că voi merge la o echipă, la începutul anului viitor, dar nu pot spune la care, pentru că încă nu ştiu'', a spus Wenger, cu ceva timp în urmă, care a cucerit 17 trofee - 3 titluri în Premier League, 7 Cupe ale Angliei şi 7 Supercupe ale Angliei.

Gattuso, în vârstă de 40 de ani, este antrenorul echipei AC Milan din noiembrie 2017.

Wenger a mai activat în Japonia, la Nagoya Grampus Eight, înainte de a semna cu Arsenal, în 1996.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: