image
Sursa foto: Jurnal.md

Veteranii războiului de pe Nistru susțin noua putere de la Chișinău

Veteranii războiului de pe Nistru și-au anunțat astăzi într-o conferință de presă sprijinul față de noua putere de la Chișinău.

„Fosta guvernarea nu vrea nicicum să transmită puterea pe cale pașnică. Noi, foștii veterani ai războiului de pe Nistru, vrem să ne adresăm către angajații tuturor instituțiilor de forță să nu blocheze activitatea acestora”, a declarat Gheorghe Slutu, colonel în rezervă.

Veteranii de război au îndemnat toți oamenii să susțină guvernarea nou aleasă.

„Îndemnăm pe cei manipulați și dezinformați la înțelepciune civică și să susțină guvernarea nou aleasă. Să susțineți ziua de mâine, ziua copiilor noștri și a dvs”, a mai spus Gheorghe Slutu.

Veteranii au venit cu un mesaj și către toți sportivii din țară: „Să vă gândiți bine ce faceți. Vă rugăm să vă aliniați cu noi. Să susținem noua putere”.

„Trebuie să conștientizăm că noi suntem o forță. Suntem onoarea acestui neam. Oameni buni, nu uitați de demnitate. Glontele nu alegea în timpul războiului, dar acuma am ajuns să pierdem în fața a niște mizerabili? Să ne unim să facem ceea ce ne-am pornit în 1992, să aducem țara la normalitate”, a afirmat veteranul, Ion Rață .

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: