image
Sursa foto: Profimedia

Robert Lewandowski s-a accidentat și nu va juca în ”El Clasico”

Robert Lewandowski (35 de ani) s-a accidentat în meciul pe care Barcelona l-a câștigat, în deplasare, cu Porto, scor 1-0, în etapa a 2-a din grupa H de Champions League.

Polonezul a fost înlocuit în minutul 34 al partidei de Ferran Torres.

La scurt timp după finalul partidei, presa spaniolă anunțase că Lewandowski a suferit o lovitură ușoară și va absenta doar în meciul pe care echipa blaugrana îl va juca în La Liga cu Getafe. Însă, se pare că accidentarea este mai gravă decât se credea inițial.

Potrivit jurnalistului Juan Marti, care citează site-ul Sport, Robert Lewandowski (35 de ani) nu va putea juca pentru Barcelona în ”El Clasico”. Astfel, catalanii nu se vor putea baza pe golgheterul echipei în meciul cu Real Madrid, din etapa a 11-a din La Liga, care va avea loc sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 17:15, ora României, pe stadionul ”Estadi Olimpic Lluis Companys” (Camp Nou" se află în plin proces de renovare).

În acest sezon, Lewandowski a jucat 10 meciuri pentru Barcelona, în care a reușit să marcheze 6 goluri și să furnizeze 4 pase decisive.

De când a ajuns la Barcelona, în vara anului 2022, de la Bayern Munchen, contra sumei de 45 de milioane de euro, polonezul a evoluat în 56 de partide pentru echipa blaugrana, a marcat 39 de goluri și a furnizat 12 pase decisive.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: