image
Sursa foto: oboz.info

Prigojin a informat oficial Moscova că se retrage din Bahmut: Pe 10 mai, la ora 00:00, ne vom epuiza potenţialul de luptă

Mercenarii Wagner se vor retrage din Bahmut săptămâna viitoare. Evgheni Prigojin a informat Moscova în mod oficial că își va chema oamenii de acolo. Locul Wagner va fi luat de luptătorii lui Ramzan Kadîrov.

Dictatorul cecen și-a dat acordul, după ce a discutat cu „bucătarul lui Putin”, și a informat Kremlinul, la rândul său, de schimbarea ce urmează să aibă loc în curând.

Şeful Grupului Wagner Evgheni Prigojin a acceptat sâmbătă oferta liderului cecen Ramzan Kadîrov ca începând de miercuri poziţiile deţinute de mercenarii săi în Bahmut să fie cedate luptătorilor ceceni şi a dat asigurări că negociază deja acest transfer.

„Sunt deja în legătură cu reprezentanţii voștri pentru ca, la ora locală 00:00, pe 10 mai, exact în momentul în care, conform calculelor noastre, ne vom epuiza complet potenţialul de luptă, camarazii (ceceni) să ne înlocuiască şi să continue asaltul asupra Bahmutului”, a transmis Prigojin pe canalul său Telegram, scrie Digi24.

Şeful companiei de mercenari Wagner a adăugat că mai sunt „ceva mai mult de doi kilometri pătraţi de cucerit” în Bahmut, care vor fi „fără îndoială capturaţi de forţele din Ahmat”, cu referire la trupele lui Kadîrov.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: