image
Sursa foto: sportskeeda.com

Real Madrid i-a găsit înlocuitor lui Courtois; Cel mai scump portar din istoria fotbalului s-a înțeles cu „galacticii”

Real Madrid i-a găsit înlocuitor lui Thibaut Courtois: Kepa Arrizabalaga, cel mai scump portar din istoria fotbalului, va fi împrumutat de la Chelsea.

Cu numai câteva zile înaintea noului sezon, Carlo Ancelotti a rămas fără unul dintre cei mai importanți oameni din lot și titularul indiscutabil din poarta madrilenilor: Thibaut Courtois a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate anterioare și va lipsi aproape tot sezonul!

„Los blancos” au fost nevoiți să se orienteze rapid către un nou goalkeeper, iar Fabrizio Romano anunță că Real Madrid s-a înțeles cu Chelsea pentru împrumutul pe un sezon al lui Kepa Arrizabalaga. Spaniolul în vârstă de 28 de ani este cel mai scump portar din istoria fotbalului: londonezii au plătit nu mai puțin de 80 de milioane de euro în schimbul său în 2018, scrie prosport.ro.

Mutarea este ca și făcută și mai lipsește doar anunțul oficial, dovadă că portarul n-a mai fost inclus de Mauricio Pochettino în lotul lui Chelsea pentru primul meci al acestui sezon din Premier League, împotriva lui Liverpool, deși în mod normal ar fi fost, cel mai probabil, titular.

Kepa a fost dorit în această vară și la Bayern Munchen, formație care are și ea probleme pe postul de portar: Manuel Neuer este în continuare accidentat, iar Yann Sommer a părăsit echipa. Deși spaniolul era deja înțeles cu bavarezii și chiar urma să fie prezentat oficial în cursul zilei de duminică, interesul celor de la Real Madrid a schimbat totul, așa cum a confirmat și CEO-ul lui Bayern, Jan-Christian Dreesen.

„Am fost foarte aproape să încheiem această afacere și chiar voiam să-l prezentăm azi (n.r – duminică) pe Kepa. Dar a ales să meargă la Real Madrid. E spaniol, așa că Kepa a vrut să accepte oferta de la Real”, a spus Dreesen, citat de Fabrizio Romano.

Noutăţile partenerilor

comentarii: