image
Sursa foto: The Sun

Mourinho îi pregăteşte o lovitură lui Klopp: Schimbul verii în fotbalul mondial

Manchester United şi Borussia Dortmund pregătesc schimbul verii. Anthony Martial ar urma să ajungă la gruparea germană, pentru ca Pulisic să facă rocada şi să evolueze sub comanda lui Mourinho. "Diavolii" ar urma să plătească şi o sumă de bani, americanul fiind considerat în acest moment un fotbalist cu o cotă de piaţă mai bună.

Săptămâna trecută s-a vorbit intens despre faptul că Jurgen Klopp încearcă să îl aducă pe puştiul de 19 ani la Liverpool. Prima dată a încercat să-l transfere în 2016, dar oferta de 12,5 milioane de euro a fost refuzată. Între timp, prețul său a explodat, iar Liverpool ar trebui să scoată din buzunar cel puțin 60 de milioane de euro.

Doar că planul tehnicianului german ar putea fi dat peste cap de marea rivală, United. Mourinho ştie că Martial e nemulţumit de situaţia în care se află, fiind titular mult prea rar. Cu Brighton, în ultima etapă, "Specialul" i-a dat o şansă francezului, dar acesta a dezamăgit. "Vă întrebaţi de ce nu joacă unii mai des", a fost declaraţia antrenorului după înfrângerea cu echipa care a promovat anul trecut în Premier League.

În aceste condiţii, Mou e mai mult decât încântat să îl dea pe Martial la schimb cu Pulisic, plus o sumă de bani, în condiţiile în care americanul e văzut de mulţi specialişti un viitor "Balon de Aur". Excelent pasator, Pulisic a strâns la 19 ani deja 20 de selecţii pentru echipa naţională a SUA, având o rată de goluri impresionantă: 9 reuşite.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: