image
Sursa foto: Instagram

Trapp, eroul lui Eintracht din finala Europa League, are un rival surpriză în sala de forţă

Portarul Kevin Trapp (31 de ani) a fost decisv în finala Europa League 2022, Eintracht Frankfurt-Rangers, 0-0 după 120 de minute, 5-4 după loviturile de departajare.

Chiar dacă germanii au avut mai multe ocazii, scoţienii puteau marca în minutul 120 golul care să le aducă trofeul, însă Trapp a parat extraordinar. Apoi, la loviturile de departajare a apărat şutul lui Ramsey, iar trofeul a fost câştigat de nemţi cu 5-4.

Pentru a ajunge în marea finală, Eintracht a eliminat, printre altele, şi pe Barcelona, considerată marea favorită!

La meci a asistat şi logodnica lui Trapp, superbul model Izabel Goulart, despre care la un moment dat s-a zvonit că Neymar ar fi încercat să o cucerească.

Cei doi au însă o relaţie perfectă şi sunt împreună de circa nouă ani. De altfel, portarul german o are alături de el pe Izabel la meciuri. În general în tribună, cum a fost şi la Sevilla, dar oricum când lipseşte de pe stadion, Trapp are imprimată una dintre apărători cu chipul braziliencei.

Kevin şi Izabel au şi un fel de competiţie directă în sala de forţă, acolo unde lucrează ca doi fanatici. Iar imaginile confirmă că trag din greu pentru a avea corpuri definite aproape perfect.

Conștientă de atuurile sale, Izabel caută să se afle permanent în centrul atenţiei, iar pentru a-şi păstra aceeaşi imagine de-a lungul anilor ea petrece ore bune în sala de sport, de multe ori alături de Kevin. Pe lângă "trasul de fiare", Izabel face pilates, kickboxing şi alergări pe bandă.

Brazilianca din Sao Paulo, care are 4,6 milioane de urmăritori pe Instagram, a fost descoperită şi atrasă spre modeling pe când se afla la cumpărături, alături de mama sa.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: